KΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ

Μια μαγευτική παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά, καταγάλανα, ήρεμα, ζεστά νερά μέσα στο πευκοδάσος . Πρόκειται για ένα τοπίο καρτ- ποστάλ, που συνορεύει με τον υδροβιότοπο, συνθέτοντας ένα παραμυθένιο σκηνικό με λευκούς , μαύρους κύκνους, και πάπιες .

Η παραλία είναι εξαιρετικά οργανωμένη και προσφέρει πολλές δραστηριότητες τόσο εντός, όσο και εκτός νερού. Έχει ρηχά και καθαρά νερά, ψιλή άμμο που λάμπει ολόχρυση κάτω από τον ήλιο και είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Πρόκειται για μια από τις πιο ωραίες παραλίες του νησιού, δικαίως και για την πιο πολυσυζητημένη. Σκιάθος χωρίς Κουκουναριές δεν γίνεται!!!!

ΛΑΛΑΡΙΑ

Με σύμβολο την τρύπια Πέτρα, το θαύμα αυτό της φύσης σμιλεμένο από το κύμα, μαγεύει τους επισκέπτες. Τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, τα εντυπωσιακά βράχια που ξεκινούν από την κορυφή της πλαγιάς και καταλήγουν στην ακτή και τα ολοστρόγγυλα βότσαλα «λαλάρια» συνθέτουν την απόλυτη φυσική ομορφιά, χωρίς ίχνος πολιτισμού. Είναι προσβάσιμη μόνο μέσω θαλάσσης. Το ξενοδοχείο Skiathos Hotels Mystery προτείνει ημερήσια εκδρομή με καραβάκι , σκάφος ή φουσκωτό.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΝΑΝΑ…ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΝΑΝΑ

Στο τέρμα του λεωφορείου 26, μετά από 10 λεπτά πεζοπορίας βρίσκεται η πιο κοσμική παραλία της Σκιάθου, η Μεγάλη Μπανάνα. Γαλάζια νερά, χρυσαφένια και απάνεμη ακτή, προσφέρει αμείωτο κέφι από το πρωί μέχρι το βράδυ, με δυνατή μουσική, άφθονο ποτό και μοναδικά κοκτέιλ. Φτάνοντας στην Μπανάνα , κατευθυνόμαστε προς τα δεξιά, ανεβαίνουμε το λόφο και μπροστά μας απλώνεται η Μικρή Μπανάνα, η πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα. Αν και είναι πιο απομονωμένη και ήσυχη ,παραμένει καλά οργανωμένη, προσφέροντας όλες τις ανέσεις. Εδώ οι τολμηροί επισκέπτες θα απολαύσουν τον ήλιο, τα κρυστάλλινα νερά και την αμμουδιά. Προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα και ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα.